Categories Artikler

Hvor finder man rav i Danmark?

Går du med tanken om at samle på rav? Men er du i tvivl om, hvor der er største chance for at finde det? Så skal du læse med her! Vi har nemlig fundet de bedste steder at lede efter rav ved at følge dette kort. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, vil der være et par guldkorn at hente, og så er ravjagt som et ekstra plus godt for både krop og sjæl med masser af frisk luft og skønne naturoplevelser.

Hvor finder man rav? Steder med de bedste chancer

Man kan overordnet set finde rav i hele Danmark, men der er naturligvis steder, hvor det er nemmere at finde. Den jyske østkyst fra Dokkedal til Skagen er særdeles velegnet til ravjagt, ligesom der også er mange gode steder på den jyske vestkyst. Der er længere mellem de eftertragtede ravklumper på Fyn og Sjælland, men det er bestemt ikke en umulig opgave. Uanset, hvor du leder efter rav, kræver det en god portion tålmodighed, da der i hele landet godt kan være en spændende udfordring. Hos ravfund.dk kan du se et oversigtskort, som illustrerer de bedste lokationer for ravjagt på en overskuelig måde. Du kan se kortet lige her.

Forøg chancerne med det rigtige udstyr

Nu har vi allerede præsenteret dig for de steder, hvor du har størst chance for at finde rav. Men du har et meget bedre udgangspunkt, hvis du har det rigtige udstyr, eksempelvis en ravlygte, som på en nem og effektiv måde kan hjælpe dig med at lokalisere de ægte ravklumper. Der findes nemlig mange sten, der ligner rav på en prik, men med en ravlygte, vil ravklumperne lyse op i det ultraviolette lys. Du kan læse mere om ravjagt og købe en ravlygte hos ravfund.dk

God fornøjelse med ravjagten!