Categories Artikler

Hypnose for forandringer

Hypnoterapiens historie

Mennesker har været fascineret i tusinder af år. I mange kulturer og religioner betragtes det som en form for meditation. Vores første skriftlige beskrivelse af hypnose findes i værker af Avicenna, en persisk læge, der skrev om “hypnose” i 1027. Moderne hypnose begyndte imidlertid i slutningen af ​​det 18. århundrede og blev populær af Franz Mesmer, en tysk læge. der er kendt som faderen til “moderne hypnose”. Faktisk var hypnose engang kendt som “The Enchanter”, fordi den blev opkaldt efter Mesmer. Mesmer mente, at hypnose var en form for mystisk magt, der blev overført fra den hypnotiserede til den hypnotiserede, men hans teori blev afvist af kritikere som ikke havde noget element af magisk ingeniørkunst i sig. Disse teknikker bruges af J-hypnose og har vist sig at være særdeles effetktive.

Hvorfor hypson vejle Frederica?

Hvordan bruges hypnose? Fader Faria, en luso-goansk katolsk munk, var en af ​​pionererne inden for det videnskabelige studie af hypnose, efter Franz Mesmers arbejde. I modsætning til Mesmer, der foreslog, at hypnose var medieret af “dyremagnetisme”, forstod Faria, at det kun virkede på forslag. Hypnoterapi trådte hurtigt ind i moderne medicins verden. Brugen af ​​hypnose i det medicinske område er blevet populært af kirurger og læger som Elliotson og James Esdaile og forskere som James Braid, der har hjulpet med at afsløre teorien om biologisk fordel og hypnoses fysik. Braid begyndte at høre rapporter om forskellige østlige meditationsmetoder kort efter at have udgivet sin første publikation om hypnose, Neuropnology. Han diskuterer først nogle af disse østlige praksisser i en række artikler med titlen Magic, Enchantism, Hypnoticism, etc., Historically and Physiologically Considered. Han trak analogier mellem sin egen praksis med hypnose og forskellige former for hinduistisk yogameditation og andre ældgamle spirituelle praksisser, især dem, der involverede selvbegravelse, tage, menneskelig lyst og klar søvn. Braids interesse for disse praksisser stammede fra hans undersøgelse af Dabistān-i Mazāhib, “Religionsskolen”, en gammel persisk tekst, der beskriver en bred vifte af religiøse ritualer, overbevisninger og praksisser i østlige religioner. 

hypnose fredericia

Hypnoterapi fresericia: For os er hypnose ikke en anerkendt behandlingsform, men i mange andre lande, herunder USA, bruges hypnose til at lindre smerter og andre medicinske tilstande andre hypnotiske behandlinger. Fresericia hypnosen hos J-Hypnosis bruger mange af de metoder, der er beskrevet i denne artikel. Hypnoterapi er meget effektiv i forskellige behandlinger. Freseicia Hypnosis åbner klinik i byen, efterår/vinter 2022, og indtil egnede faciliteter og personale er fundet, vil hjemmebesøg være gratis i Fredericia. Har du spørgsmål til Fredericka hypnoterapi, kan du kontakte J-HYPNOSE Vejle på 30502503 eller lære mere på hypnoseterapi-Vejle